Over ons

WOW-Projects creëert zeer mooie woonprojecten op unieke locaties. Onze goede reputatie, stevige financiële draagkracht en jarenlange expertise zorgen ervoor dat we net dat stapje verder gaan in het waarmaken van uw woondromen. Een gedreven team van professionals ontwikkelt elk project telkens met oog voor finesse en puur vakmanschap.

Creating WOW places

WOW-Projects is een samenwerking van Groep Thys met enkele private investeerders. Groep Thys bevat alle knowhow om telkens weer unieke projecten te realiseren doorheen Vlaanderen. Hierbij worden de synergiën tussen de verschillende entiteiten telkenmale optimaal benut. De oorsprong van Groep Thys gaat reeds bijna vijftig jaar terug waardoor er op een uitgebreide expertise gerekend kan worden.

Brede expertise

Groep Thys heeft specialisten in huis voor élk onderdeel. De bouwgroep bestaat uit o.a. een ruwbouwbedrijf en een massief houtconstructiebedrijf (CLT) . Verder is er ook een eigen ontwerp & 3D-tekenafdeling, een afwerkingsbedrijf met eigen schrijnwerkerij,een interieurafdeling en een verkoopkantoor. Het totale plaatje is dus terug te vinden bij ons. Wij bewijzen dat 1 + 1 = 3. Als krachtig team wisselen we continu knowhow en informatie uit. Daardoor blijven we op topsnelheid en bouwen we steeds volgens de nieuwste technieken en methodes.

Vernieuwend & duurzaam

CLT, een bouwmethode die we vaak gebruiken en ook hier zullen toepassen, is een mooi voorbeeld daarvan. CLT, voluit Cross Laminated Timber, is een vooruitstrevende manier van bouwen die het bouwproces aanzienlijk versnelt en bovendien erg milieu- en energiebewust is.

Financiële draagkracht

WOW-projects is financieel sterk en heeft uitzonderlijk goede relaties met banken en marktspelers. Hierdoor zijn wij in staat om vandaag en in de toekomst het verschil te maken. Mede door onze private investeerders kunnen wij voortdurend naar opportuniteiten zoeken en hierop reageren.