Bollaarthof - Lier
Binnenkort te koop

Gelegen langs de Bollaartstraat te Lier ontwikkelt WOW Projects een binnengebied bestaande uit 3 moderne appartementencomplexen. Het project is strategisch gelegen vlakbij het station en op fietsafstand van het centrum van Lier.

Bollaerthof omvat 1-, 2- en 3- slaapkamer appartementen met ondergrondse garages en bergingen.


Neem contact op

Lakenmakersstraat - Mol
Te koop

WOW-Projects start met een gloednieuw en ambitieus vastgoedproject in het centrum van Mol, vlakbij het Rondplein en de Statiestraat.

Residentie De Lakenmakers bestaat uit 8 ruime en moderne appartementen, met lift en ondergrondse parking.

Neem contact op

1 - Meilaan - Balen
Binnenkort te koop

In het voorjaar 2019 lanceert WOW-projects een nieuwbouwproject met 10 woningen in een rustige en groene omgeving dichtbij het centrum van Balen.

Neem contact op

Vleminckveld - Antwerpen
100% Verkocht

In het bruisende centrum van Antwerpen, vlakbij het Mechelseplein en de gezellige winkelstraten van de Wilde Zee. Toplocatie!

Lees meer

Schelde-Eiland - Oudenaarde
Te koop

FASE 1 : 100% VERKOCHT

FASE 2 : 70% VERKOCHT

FASE 3 : Reservaties mogelijk

Schelde-Eiland wordt een bruisende stadswijk in Oudenaarde. De prachtige ligging, omringd door de Schelde, maakt dit woonproject uniek. Een gevarieerd aanbod aan appartementen en stadswoningen met tuin.

Lees meer

Ankerrui - Antwerpen
Binnenkort te koop

Begin 2020 lanceert WOW-Projects een veelbelovend vastgoedproject op een schitterende locatie, vlakbij het MAS en tal van hotspots in centrum Antwerpen. Kantoren, studio's en appartementen met ondergrondse parking.

Lees meer