Schelde-Eiland
Een bruisende stadswijk

Schelde-Eiland wordt een bruisende stadswijk in Oudenaarde. De schitterende locatie aan het water, omringd door de Schelde en de jachthaven, maakt dit woonproject uniek. U heeft er keuze uit een gevarieerd aanbod aan appartementen, penthouses en stadswoningen met tuin.

Vanaf prijs

134.050

Oppervlakte

66-155

Slaapkamers

1-3

Bord’eau luidt de derde en laatste fase in

Bord’eau luidt de derde en laatste fase in van het ambitieuze stadsontwikkelingsproject Schelde-Eiland en biedt 66 nieuwbouwappartementen. Het is meteen ook het meest prestigieuze deel omwille van de exclusieve locatie aan de jachthaven. Omdat ze pal aan de oever zijn gelegen, geven de gelijkvloerse appartementen toegang tot een privésteiger en bieden penthouses als arendsnesten een adembenemend uitzicht op het water. Dankzij een weldoordachte architectuur kunnen ook de bewoners van de andere appartementen genieten van een frontaal en/of zijdelings waterzicht. Kortom: Bord’eau biedt een uniek woonplezier met voor ieder wat wils!

Maak een afspraak

Bekijk de brochure


Download brochure
+12

Leven op het
ritme van de stroom

Bekijk onze projectvideo

Om u alvast een idee te geven hoe uw woning of appartement er precies zal uitzien, hebben we een speciale 3D-animatievideo ontwikkeld. Zo ziet u meteen dat dit woonproject prachtig omgeven is door de Schelde.

Het Eiland

Schelde-Eiland wordt een bruisende stadswijk aan het water. De ligging op een schiereiland, omringd door de Schelde en op wandelafstand van Oudenaarde centrum, maakt het woonproject uniek. Deze gloednieuwe stadswijk wordt ontwikkeld in drie fasen met elk een unieke ligging, architectuur en uitstraling. De beleving van het water is alom aanwezig.

Samen met het woonproject wordt ook de buitenruimte volledig heraangelegd in duurzame en kwaliteitsvolle materialen. De autoluwe pleinen en promenades aan het water, de gloednieuwe fietsbrug en vernieuwde jachthaven maken het eiland tot een ultieme woonlocatie.


Woningen

In totaal worden 19 eengezinswoningen voorzien met 3 slaapkamers, een ruime zolder, tuin, berging en carport of ondergrondse parkeerplaats. Geen enkele woning is hetzelfde, waardoor een verrassend geheel ontstaat en elke woonst zijn eigen uitstraling en identiteit heeft.
De 'Havenwoningen' hebben een uitzonderlijke ligging aan de jachthaven van Oudenaarde. Elke havenwoning beschikt over een grote tuin en een eigen carport.
De 'Erfwoningen' zijn gelegen aan een groene bloemenweide in een autoluwe omgeving en bieden een veilige thuisbasis voor jonge gezinnen. Elke erfwoning beschikt over een tuintje en parkeerplaats in de ondergrondse garage.

Appartementen

Schelde-Eiland heeft een uitgebreid aanbod: 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen, mezzanines en exclusieve penthouses. Ook in ligging en oriëntatie is er ruime keuze: aan een woonerf, plein of aan het water. In de ondergrondse parkeergarage wordt voor elk appartement een staanplaats en berging voorzien. Via de liften is elk appartement perfect bereikbaar vanuit de ondergrondse garage.

FASE 1 omvat 95 appartementen rond een rustgevende groene binnentuin. De oplevering staat gepland voor oktober / november 2017. Nog een kleine selectie appartementen te koop!

FASE 2 creëert 26 appartementen en 19 woningen. De werken starten al begin 2018, oplevering is voorzien voor het najaar van 2019. U heeft een ruime keuze uit 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen, penthouses en mezzanines.

Wonen met een BEN-label

Alle appartementen en woningen hebben een BEN-label, wat staat voor bijna-energie-neutraal. Dit is een standaard voor nieuwbouw in Vlaanderen en Europa die in 2021 wordt ingevoerd. Het bijzondere aan BEN is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en de productie van warm water.

Deze extra maatregelen zorgen voor een zeer lage energiefactuur. Wie kiest voor een BEN appartement of woning, kan bovendien een korting op de onroerende voorheffing aanvragen en bij sommige banken een extra voordelig BEN-Krediet verkrijgen.

Lees meer

Project partners

Blank Blank Blank Blank Blank Blank Blank Blank

Interesse?

Wilt u graag meer weten of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op