Schelde-Eiland
Een bruisende stadswijk

Schelde-Eiland wordt een bruisende stadswijk in Oudenaarde. De schitterende locatie aan het water, omringd door de Schelde en de jachthaven, maakt dit woonproject uniek. U heeft er keuze uit een gevarieerd aanbod aan appartementen, penthouses en stadswoningen met tuin.

Vanaf prijs

134.050

Oppervlakte

66-155

Slaapkamers

1-3

Leven op het ritme
van de stroom

Schelde-Eiland ligt op wandelafstand (slechts 550 m!) van het centrum van Oudenaarde, ook wel de parel van de Vlaamse Ardennen genoemd. Het is een kleine, maar gezellige winkelstad, waarbij de winkelstraten de gezelligheid uitademen van oude Middeleeuwse steegjes. De stad en haar omgeving hebben veel te bieden: cultuur, natuur en een stevige dosis sport!

Historisch erfgoed

Oudenaarde situeert zich in de Schelde-vallei en herbergt een pracht aan historische panden, waaronder het bekende stadhuis op de Grote Markt met de daarbij horende Lakenhalle, de Sint Walburgakerk, het begijnhof en de Boudewijntoren. Ook het MOU, Museum Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen, is een aanrader voor de cultuurliefhebber. Lees er meer over op de website van Stad Oudenaarde.

Lees meer

Vlaamse Ardennen

Ook wie houdt van wandelingen, fietstochten en natuur, komt in Oudenaarde niets te kort. Met de fiets bereikt u op enkele minuten het prachtige landschap van de Vlaamse Ardennen en de pracht van de Scheldevallei.

Ronde van Vlaanderen

Het Centrum Ronde Van Vlaanderen vormt een bekende trekpleister voor toeristen. Oudenaarde is jaren op rij de aankomststad van Vlaanderens Mooiste, de Ronde van Vlaanderen, en trekt daarmee jaarlijks duizenden bezoekers tot in haar stad.

Lees meer

Interesse?

Wilt u graag meer weten of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op