Ter Heiveld
Stijlvol wonen in hartje Opwijk

Ter Heiveld combineert de charme van een landelijk, kleinschalig project met vlotte verbindingen naar verschillende grote steden. Wees er snel bij, want Ter Heiveld bestaat uit 16 appartementen waarvan momenteel nog slechts 1 gelijkvloers appartement met tuin en 1 uitzonderlijk dakappartement met groot terras beschikbaar zijn.

Vanaf prijs

257.250

Oppervlakte

89-139

Slaapkamers

2-3

Maak een afspraak

Kon u niet aanwezig zijn op onze kijkdag, maar bent u benieuwd naar wat dit project voor u in petto kan hebben? Maak vrijblijvend een afspraak en kom eens langs!

Maak een afspraak

Bekijk de brochure


Download brochure
+3

Tijdloze architectuur & zorgeloos woonplezier

Stijlvol & landelijk karakter

De residentie heeft een landelijk, tijdloos karakter en wordt gerealiseerd met kwaliteitsvolle materialen die moeiteloos blenden met het stijlvolle cachet van de buurt. Alsof het gebouw er altijd al was. Ook in het interieur merkt u het tijdloze karakter op. De grootte van de appartementen varieert van 90 m2 tot 140 m2. Elk energie-efficiënt appartement beschikt over 2 of 3 slaapkamers. In de gelijkvloerse appartementen kunt u genieten van een mooie tuin, terwijl de dakterrassen beschikken over een ruim en zonnig terras.

Extra faciliteiten

Parkeren doet u gemakkelijk en veilig ondergronds, waar er 24 staanplaatsen zijn en u als bewoner over een privé-bergruimte kunt beschikken. Vanuit de ondergrondse parking kunt u de appartementen eenvoudig bereiken via de lift. Verder worden ook een ruime fietsenberging en een aantal extra bovengrondse parkeerplaatsen gecreëerd.

Een deel van het gelijkvloers zal ingenomen worden door een dokterspraktijk. Deze praktijk beschikt over een eigen inkom en functioneert volledig los van de appartementen. Zo ontstaat er een harmonieuze woon-werkmix binnen het gebouw.

Bekijk onze projectvideo

Om u een idee te geven hoe uw nieuwe woning en haar omgeving er zal uitzien, hebben we alvast een projectvideo voor u klaar. Maak kennis met Ter Heiveld!

Interesse?

Wilt u graag meer weten of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op