Vleminckveld
Pure klasse in hartje Antwerpen

In het bruisende centrum van Antwerpen, vlakbij het Mechelseplein en de gezellige winkelstraten van de Wilde Zee. Zonder meer een toplocatie! .


Beelden zijn louter illustratief en vatbaar voor wijzigingen.

Oppervlakte

47-116

Slaapkamers

1-2

+3

duurzaam wonen op een toplocatie

Toplocatie

Vleminckveld is gelegen in de bruisende, historische binnenstad van Antwerpen. Vlakbij het Mechelseplein met zijn gezellige terrasjes en de 'Wilde Zee' waar het aangenaam shoppen is! Niet alleen andere bekende trekpleisters zoals de Groenplaats, de Grote Markt, de Meir... liggen op wandelafstand maar ook de vele culturele activiteiten (musea, theaters,...) zijn in geen tijd te voet bereikbaar.

Duurzaam

Het wooncomplex is een klassevol nieuwbouwproject afgewerkt met uiterst duurzame materialen. Dit in combinatie met de nieuwste bouwtechnieken zorgt het ervoor dat u energiezuinig kunt wonen. Samen met ons ervaren interieurteam kunt u de luxueuze inrichting en afwerking van uw appartement kiezen. Ook is het samenvoegen van appartementen mogelijk.

Terras of tuinkamer?

Elk appartement van residentie Vleminckveld heeft een terras of tuinkamer en werd zo ontworpen dat u maximaal kan genieten van het uitzicht. Een troef is natuurlijk ook de gemeenschappelijke binnentuin.

Mobiliteit

Door de schitterende ligging is het openbaar vervoer binnen handbereik. Ook kan u dankzij het nabijgelegen Velo-station je snel doorheen Antwerpen met de Velo stadsfietsen verplaatsen. Met de auto rijdt u via de Leien binnen enkele minuten naar Linkeroever (Waaslandtunnel) en naar de ring met aansluiting van E19, E313, E17,... en andere uitvalswegen.

Interesse?

Wilt u graag meer weten of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op